FAQ

1. Wat betekent The Fine Art Collective voor mij?

The Fine Art Collective biedt aan kunststudenten aan de diverse Kunstacademies de mogelijkheid om een presentatie, clinic of lezing aan te vragen. Ook kunnen zij participeren aan projecten en ervaringsplaatsen die TFAC opzet.

2. Waar kom ik de Resident Artists tegen?

Meestal tijdens een presentatie op een kunstacademie, een demonstratie in een winkel of aan het werk aan een wandschildering in de buitenruimte.

3. Doet The Fine Art Collective ook aan sponsoring?

The Fine Art Collective sponsort wel eens initiatieven en projecten van en voor kunststudenten.

4. Hoe roep ik de hulp in van een Resident Artist?

Je kunt contact opnemen met een Resident Artist door het contactformulier op de site in te vullen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bericht terug.

5. Wanneer is er een produktdemonstratie in mijn regio?

Op de Blog van TFAC vind je de agenda, waar alle produktdemonstraties staan vermeld.

6. Heeft The Fine Art Collective ook een nieuwsbrief?

The Fine Art Collective verstuurt per maand een nieuwsbrief met een verslag van de activiteiten, projecten, wedstrijden etc. Je kunt je hiervoor inschrijven op de website.

7. Waarom heeft The Fine Art Collective een eigen site?

The Fine Art Collective heeft haar eigen site om informatie op te kunnen plaatsen en te kunnen communiceren met haar doelgroep.

8. Kan ik bij The Fine Art Collective terecht met technische vragen?

In principe is het beter je met technische vragen naar een retailer of een producent te wenden. Onze Resident Artists hebben veel kennis in huis, maar zijn niet in staat op iedere e-mail te reageren. Je kunt wel een presentatie over bepaalde technische zaken aanvragen op jouw school.

FacebooktwitterFacebooktwitter