Free Bike Art Groningen

 free bike invite grey dropshadow1

 

21 & 22 november

Free Bike Art

Groningen

 

21 en 22 november start het kunst event Free Bike Art Groningen, met als doel te inspireren, het stadslandschap van Groningen op te fleuren, creativiteit aan te moedigen en ruimhartigheid te tonen door in maar twee dagen ruim 400 fietsen om te toveren in rijdende kunstwerkjes waar je even blij van wordt. Het evenement is een initiatief van studenten van de Minerva Academie en is onderdeel van het ‘Let’s Gro Festival’. Lokale kunstenaars en studenten van de kunstacademie komen hun creativiteit en talent gezamenlijk inzetten om het gezicht van de stad te veranderen in een vrolijker en kleurrijker schouwspel door zo veel mogelijk tweewielers een gratis make-over te geven. The Fine Art Collective vindt het een prachtig initiatief en sponsort met Liquitex Spray Paint, Paint Markers en Soft Body Acrylics.

 

Er hebben zich al veel kunstenaars aangemeld, maar Free Bike Art is nog steeds op zoek naar meer kunstenaars die zich willen aansluiten bij dit tijdelijke collectief. Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan op: Free Bike Art Groningen Facebook of mail naar: freebikeartgroningen@gmail.com

 

The Fine Art Collective sponsort ook nog eens alle deelnemende kunstenaars aan Free Bike Art Groningen met een kortingsbon van 20% op alle Liquitex Professional Paint bij Flokstra Groningen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je in te schrijven voor The Fine Art Collective onder vermelding van Free Bike Art Groningen. Inschrijven kost natuurlijk niets en kan hier.

 

En als je in Groningen woont en je fiets kan wel een make-over gebruiken, rij dan vooral even langs!

 

Free Bike Art abstract

 

FacebooktwitterFacebooktwitter