The Fine Art Collective

Drie jaar geleden zijn we met het Artist Outreach Program gestart in Nederland om meer kennis van materialen en technieken beschikbaar te stellen voor studenten.

Dit programma is gebaseerd op het Artist Outreach Program, welke met veel succes een aantal jaren in Amerika loopt. Tegelijkertijd lopen er in andere landen allemaal soortgelijke initiatieven, ieder met hun eigen naam.
Door één groot initiatief te maken onder één naam kunnen we meer betekenen voor de Nederlandse en Belgische kunststudenten. Enerzijds door kostenbesparingen, anderzijds doordat we ervaringen kunnen delen.

Het wereldwijde programma met aan de kunststudent gerichte activiteiten, communicatie en evenementen, wordt ondersteund door de fine art merken: Winsor & Newton, Liquitex en Conté à Paris. Zij leggen zich hiermee vast om opkomend talent te ondersteunen.

Vanaf 1 mei is onze nieuwe naam: The Fine Art Collective

Met een nieuwe naam, hoort een nieuw logo. Gedurende de maand mei zal alles geleidelijk aan in de jas: “The Fine Art Collective” gegoten worden. De nieuwsbrief, de website, social media, etc. Blijf ons bezoeken op www.thefineartcollective.nl!

 

 

FacebooktwitterFacebooktwitter

Lees Ook