The Master Lecture

Win een gratis toeganskaartje t.w.v €150,- door mee te doen aan de Winsor & Newton prijsvraag.

De Master Lecture is inmiddels uitverkocht, en daarmee sluit ook onze prijvraag. De winnaar wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Master Lecture2

Animatie legends van Disney en Pixar in Nederland.

 

Op zaterdag 11 oktober 2014 zal Cinerama in Rotterdam podium zijn voor drie grote animatie- en illustratiehelden. Tijdens de masterclasses van Wouter Tulp, John Nevarez en Stephen Silver kun je kennis én inspiratie opdoen. Eén ticket geeft toegang tot deze drie uiteenlopende masterclasses. Na elke lecture is er een Q&A en zullen er signeersessies plaatsvinden.

.
En dat is niet alles. Deelnemers aan The Master Lecture kunnen hun werk insturen voor een portfolio review. Recruiters van Sony Pictures Animation en Disney zullen een selectie maken en zullen je tijdens een uitgebreide skype-sessie persoonlijke feedback geven op je werk! Daarnaast kun je ook meedoen met de ‘Secret Identity’ -wedstrijd waarmee je unieke prijzen kunt winnen zoals originele tekeningen, gesigneerde boeken of een online cursus bij schoolism.com.
En alsof het nog niet genoeg is, sponsort Winsor & Newton een aantal hele mooie dingen, maar dat laten we graag nog even een verrassing.

 

Omdat we nu eenmaal dol zijn op jong talent, kunnen we jou als student een kortingscode bieden, waarmee je voor €100 naar The Master Lecture kunt in plaats van €150.

.

Wil je liever een kaartje winnen? Doe dan mee met de prijsvraag van Winsor & Newton speciaal voor studenten.

.

Prijsvraag:

Wie is de tekenaar van het prentenboek ‘De Coole Cowboy’?

.

De Master Lecture is inmiddels uitverkocht, en daarmee sluit ook onze prijvraag. De winnaar wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Geef hier je Antwoord en win een kaartje t.w.v.  €150.

Onder vermelding van: The Master Lecture Prijsvraag.

.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Lees Ook